Petra Carnbäck ny VD vid gop

27 juli 2015

Den 1 maj 2015 tillträder Petra Carnbäck som VD för familjeägda gop – Glasfiber & Plastprodukter, med fokus på att behålla företagets ledande position i branschen genom ständig utveckling av produkter och marknader.

Petra Carnbäck är civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet och har arbetat i företaget sedan 2003, senast i rollen som Marknadschef.

”Jag är väldigt glad över förtroendet att driva vidare och utveckla familjeföretaget. Om tre år fyller gop 50 år och min personliga ambition är att företaget ska fortsätta växa och behålla vår marknadsledande position i minst 50 år till. Genom att fortsätta ligga i framkant vad gäller material, produkter och problemlösning kommer vi även i framtiden skapa mervärden för nuvarande och potentiella kunder. Vår snabbt förändrande omvärld innebär flera utmaningar samtidigt som det öppnar upp för många nya möjligheter. Jag ser mycket positivt på företagets utveckling och framtid.”, säger Petra Carnbäck.

gop har haft en mycket stark utveckling sedan starten 1968 och omsätter idag över 330 miljoner kronor. I koncernen ingår även det norska bolaget Plastkompaniet AS, vilket förvärvades 2011. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka och gop har idag ungefär 69 anställda i Göteborg, Stockholm och Oslo.

Läs pressreleasen i sin helhet på vår presskanal Mynewsdesk.

Till toppen