gop lanserar återvunnen lättviktsskiva för print

21 februari 2022

gop breddar sitt sortiment med Akylite 3R REC – en hållbar skiva tillverkad av återvunnen polypropylen. Materialet passar utmärkt till skyltar och displayer – både inomhus och utomhus!

Akylite 3R REC är en sandwischskiva med tre skikt av polypropylen. Kärnan av bubbelkonstruktion är tillverkad av 100% återvunnet material och infärgad svart för enhetligt utseende. Ytskikten är av vit nyråvara för att garantera optimal tryckbarhet.

Bengt Andersson, produktchef på gop, säger:

”Våra polypropylenskivor är populära som skyltmaterial då de är lätta, tåliga och ger ett bra printresultat. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder ett återvunnet alternativ av lättviktsskivor som dessutom lever upp till den grafiska branschens höga krav på kvalitet och vidhäftningsförmåga. Materialet går dessutom att återvinna igen vilket ger oss större möjligheter att få in materialen i det cirkulära flödet.”

VARFÖR AKYLITE 3R REC?

Nu kan du som kund även returnera använda polypropylenskivor från gop för återvinning! Vi säkerställer att materialet återvinns i Sverige och blir nya produkter. Kontakta oss för mer information!

Till toppen