Ställningsplan

gopanel Composite Board är en glasfiberförstärkt kompositboard med extremt låg vikt och mycket hög hållfasthet. Boarden är särskilt utvecklad för att användas i byggnadsställningar och liknande applikationer. Konstruktionen har en unikt utformad kärna med honey comb-struktur vilket tillsammans med kompositmaterialet ger en mycket låg vikt. Vikten underlättar vid installation och hantering, vilket minimerar risken för arbetsskador och främjar arbetsmiljön.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

gopanel Composite Board

Testad och godkänd av SP för lastklass och åldrande. Boarden är tillgänglig i branschmått såväl som projektspecifika storlekar. Finns i tjocklekarna 9 mm (lastklass 3) och 10,5 mm (lastklass 4). Flera tjocklekar, storlekar, färger och logotryck på förfrågan.

vi erbjuder dig

HÖG TILLGÄNGLIGHET OCH SNABBA LEVERANSER

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

KUNDANPASSADE FORMAT DIREKT FRÅN SÅGEN

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

BESTÄLL DIREKT I VÅR WEBBUTIK gop store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.

Inlogg gop Store

Till toppen