Vi söker TeamLeader till Sales Support!

Nu söker vi en kundfokuserad teamledare för gop i Kungsbacka. Om du trivs med att arbeta med människor, ledarskap, försäljning och service, så är detta en roll för dig!

Rollen innebär övergripande ansvar för att leda och utveckla Sales Support funktionen hos gop. Du skapar de bästa förutsättningarna för att teamet ska lyckas och arbetar metodiskt med mål och uppföljning på grupp- och individnivå. Du deltar själv aktivt i service- och försäljningsarbetet mot kund och likaså att stötta Key Accounts. Rollen är mycket varierad vilket gör att vi söker dig som både tycker om att arbeta ”hands on” och tillika strategiskt. Du är en duktig teamledare som har förmågan att coacha, inspirera och motivera ditt team till att nå framgång. Tillika är du en driven och engagerad person som tycker om att arbeta i en serviceorienterad miljö där arbetsuppgifterna är mycket varierande.

Som person är du positiv och nyfiken, du drivs av att hela tiden hitta nya och effektivare arbetssätt för att på så sätt bidra till utvecklingen av bolaget. Du är resultatorienterad, har en stor passion för att utveckla människor och med en känsla för affären. Du är en duktig kommunikatör och har inga problem att ta en dialog, ett utmanande samtal eller en förhandling mot kund. Du är dock ödmjuk i din framtoning, med fokus på människan och har hjärtat på det rätta stället. Du har intresse för affärer och trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö.

 

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, läs hela annonsen och ansök här!

Till toppen