Vi söker ny säljare!

19 mars 2021

I rollen som säljare kommer du att bearbeta befintliga och potentiella kunder inom  B2B för distrikt Västra Götaland och delar av Värmland. Du är ansvarig för tillväxt/utveckling och lönsamhet för distriktet vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Du ingår i ett försäljningsteam för industri-& reklamsegmentet bestående av sex personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. Dina kunder finns representerade inom flera olika segment som b.la. plastbearbetare, tryckerier, glasmästare, reklambyråer, profilbolag. Att kunna sälja in och implementera bolagets olika produkter och koncept blir en viktig del av din vardag och du arbetar kontinuerligt med att besöka och utbilda våra partners. Tjänsten utgår från kontoret i Kungsbacka och du rapporterar till Försäljningschef.

För att lyckas som säljare har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du är strukturerad, målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande kundsegment. Du har ett entreprenöriellt sätt och hittar lätt nya vägar för att utveckla affären. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Läs mer om tjänsten och ansök här!

Till toppen