Vi söker ny inköpare!

12 maj 2021

Som operativ inköpare hos gop arbetar du operativt med orderläggning och lageroptimering på våra olika lager. De viktigaste mätetalen är lagervärden och leveransprecision ut till våra kunder. Tjänsten har stort fokus på genomförande, samtidigt som du erbjuds en varierande roll med goda möjligheter att växa inom ditt ansvarsområde. Du har många kontaktytor internt såväl som externt med leverantörer. Du ingår i en avdelning som består av inköpare, artikeladministration och produktchefer där samtliga rapporterar till Supply Chain Manager.

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen eller motsvarande inom inköp eller logistik. Du har även något/några års erfarenhet från en grossist, distributör eller liknande. Du är en kommunikativ person med stor förståelse för olika behov på olika marknader. Du trivs i en operativ roll där du har möjlighet att påverka direkt. 

Som person är du driven, engagerad och resultatinriktad. Precis som vi, tycker du att det är engagemang och viljan att leverera det lilla extra som är avgörande i varje läge. 

Läs mer om tjänsten och ansök här!

Till toppen