Nu lanserar vi gop Terrace – ett komplett altantak

15 februari 2023

EN SOMMAR ATT DRÖMMA OM
gop Terrace – ett komplett terrasstak med en modern och stilren design som förvandlar din altan till en plats där det är enkelt att njuta av sommaren, i alla väder. Den stabila konstruktionen kräver bara två stolpar, vilket ger en luftig och öppen lösning som gör sig lika bra i anslutning till ett modernt nybyggt hus som till en äldre villa. Takskivornas infästningar döljs av konstruktionen och resultatet blir estetiskt och stilrent.

GLASKLART ELLER BEHAGLIGT TONAT
Du har flera alternativ när du väljer takskivor till ditt gop Terrace altantak. Vill du se sommarmoln och stjärnhimmel väljer du gop Skyroof, takskivor med en klar glaslook. Väljer du i stället gop kanaltak erbjuder vi flera olika färger så att du kan få just den atmosfär som passar din uteplats. En rökfärgad takskiva släpper igenom 27 procent av ljuset och kan ge efterlängtad skugga en solig dag medan en opalfärgad skiva bryter solens skarpa strålar och skapar ett mjukt, diffuserat ljus.

gop Terrace finns i tre olika storlekar om 9, 12 och 15 kvadratmeter och liksom övriga altantak i gops sortiment är gop Terrace utvecklat för att stå emot alla de överraskningar som det skandinaviska vädret kan bjuda på. Profilsystemet är tillverkat i aluminium och pulverlackerat i en sober antracitgrå färg med 10 års lackgaranti.

 

Läs mer

Till toppen