Nu är vi inflyttade i våra nya lokaler!

10 oktober 2023

Nu har vi officiellt invigt våra nya toppmoderna lokaler i Kungsängen! För att fira denna betydelsefulla milstolpe i gops företagshistoria bjöd vi självklart in till invigningsfest. En fantastiskt dag med både bubblor och grillbuffé där kunder och partners stod i centrum.

Under invigningsfesten när VD Petra Carnbäck klippte det symboliska invigningsbandet och därmed officiellt öppnade de nya lokalerna, betonade hon vikten av företagets kunder och partners samt gops starka drivkraft att fortsätta växa tillsammans och uppnå gemensamma mål.

– Vårt mål är att erbjuda er, våra kunder, en ännu bättre upplevelse genom att öka vår effektivitet, närvaro och kapacitet. Vår vision är att våra nya lokaler ska vara en plats där fantastiska affärsmöjligheter skapas tillsammans. Vi är otroligt glada över att ni har tagit er tid att fira detta med oss idag! säger Petra Carnbäck, VD

Hållbarhetscertifierad byggnad
Fastigheten är utformad med fokus på hållbarhet och energieffektivitet, vilket är en del av gops åtagande att minimera sin miljöpåverkan. Genom att uppnå den högsta Breem-excellenceklassningen, med bland annat solceller på taket och nyinstallerade eltruckar tar vi ännu ett steg mot att förverkliga vår hållbarhetsstrategi.

Lite bilder från vår fina dag!

                

 

Till toppen