gop lanserar DISPA Displayskiva

1 september 2021

pappersskivor perfekta för kampanjer och butikskommunikation

gop breddar sitt sortiment med en högkvalitativ pappersskiva som enkelt återvinns bland vanligt pappersavfall. DISPA Displayskiva är ett hållbart alternativ perfekt för tillfälliga kampanjer och butikskommunikation.

DISPA® Displayskiva av papper är ett bra alternativ för den som söker ett hållbart material. Skivan är tillverkad av 100% FSC-märkt papper och har en unik kärnstruktur för optimal dimensionsstabilitet. DISPA® håller sig plan och styv i både bredd- och längdriktning oavsett om skivan hänger från taket eller sitter på väggen.

Displayskivan är 100% återvinningsbar som vanligt pappersavfall vilket både är enkelt och kostnadseffektivt. Materialets vita ytskikt ger utmärkta printresultat och är även lätt att bearbeta med skärande verktyg. Dessutom har produkten en låg vikt vilket medför enkel hantering.

”Vi jobbar hela tiden framåt genom att aktivt ta in och bredda vårt sortiment med alternativa material, denna gång papper. Det ger oss en unik bredd och vi har mött väldigt positiva reaktioner. Vi vill erbjuda material som är hållbara – både i sin livscykelanalys och ur återvinningssynpunkt. DISPA är ett bra alternativ till de kunder som eftersöker ett material av hög kvalitet och som utan ansträngning kan återvinnas.” Säger Martin Gut, Produktchef på gop.

VARFÖR DISPA DISPLAYSKIVA?

DISPA® erbjuds i tre olika utföranden:

DISPA® 2,4 mm – en tunnare variant och lämpar sig för större kampanjer.
DISPA® 3,8 mm – det perfekta valet för löpande förbrukning.
DISPA® OUTDOOR 2,2 mm– extra förstärkt och perfekt för tillfälliga kampanjer utomhus.

Kontakta oss för mer information och för beställning!

Läs mer om DISPA

Till toppen