Trapesplate

Trapesplate

FOR ET BEDRE UTELIV

Våre trapestak er utviklet for det skandinaviske klimaet og tåler både snølast og temperaturvariasjoner. Takket være den høye slagfastheten og det skreddersydde tilbehøret, får du et tak som du kan nyte i mange år fremover. 

Et trapestak gir et svært behagelig lysgjennomslipp som du både kan føle og se. Den innebygde UV-beskyttelsen hindrer at solens skadelige stråler treffer deg og gjør at du kan nyte behagelige temperaturer også når solen er på sitt sterkeste. Trapestaket fås i flere varianter og farger, noe som gjør det lett å finne et tak som passer nettopp dine behov. 

gop Esslon

gop Esslon är ett perfekt val för en öppen taklösning med mycket behagligt ljusinsläpp och högt ställda krav på materialets hållbarhet. Det kan t.ex. vara ett tak över altanen, pergolan, carporten eller cykelskjulet där det inte ställs något krav på isoleringsförmåga. Alla våra trapetstak innehåller UV-skydd och är utvecklade för vårt skandinaviska klimat och tål både snölaster och temperaturskiftningar. Till gop Esslon finns ett komplett sortiment av smarta tillbehör som förlänger takets livslängd och ger en enkel montering.

gop Suntuf

gop Suntuf är ett perfekt val för en öppen taklösning med mycket ljusinsläpp och exceptionellt högt ställda krav på materialets hållbarhet. Det kan t.ex. vara ett tak över altanen, pergolan, carporten eller cykelskjulet där det inte ställs något krav på isoleringsförmåga. Materialet lämpar sig även mycket bra som tak och väggmaterial till växthus. Alla våra trapetstak innehåller UV-skydd och är utvecklade för vårt skandinaviska klimat och tål både snölaster och temperaturskiftningar. Till gop Suntuf finns ett komplett sortiment av smarta tillbehör som förlänger takets livslängd och ger en enkel montering.

gop Skylon

gop Skylon är en prisvärd trapetsskiva med mycket hög ljustransmission som passar perfekt till en öppen taklösning. Det kan t.ex. vara ett tak över altanen, pergolan, carporten eller cykelskjulet där det inte ställs något krav på isoleringsförmåga. Alla våra trapetstak innehåller UV-skydd och är utvecklade för vårt skandinaviska klimat och tål både snölaster och temperaturskiftningar. gop Skylon är återvinningsbar till hundra procent och lätt att montera.

Tilbehør

Små detaljer kan gjøre en stor forskjell. Derfor nøyer vi oss ikke bare med å produsere trapestak av høy kvalitet. Til gop Esslon og gop Suntuf har vi utviklet et komplett sortiment av tilbehør som gjør taket penere, enklere å montere og som dessuten øker levetiden.

PV-NYL

gop PV-Nyl är en mycket prisvärd sinuskorrugerad klar plast för hobbyändamål som exempelvis drivbänkar eller väderskydd. Ej lämpligt som altantak.

Til toppen