Vilket skyltmaterial ska du välja? 

Brett sortiment av återvunna material för skylt- och trycksaksproduktion

Beroende på om ni är ute efter skylt eller trycksak som ska stå utomhus i hårt väder eller inomhus hängande i taket är kraven på materialet olika. På gop erbjuder vi ett brett sortiment av material för skyltproduktion för alla tillfällen – hittar du inte vad du söker är ni välkomna att kontakta oss för att prata direkt med en av våra experter. 

Vårt breda utbud av material för skylt- trycksaksproduktion är särskilt utvecklat för att möta tryckbranschens hårda krav på hållbarhet, livslängd och tryckresultat.  Flera av våra homogena plastskivor och lättviktsskivor produceras helt eller av delvis återvunnen råvara, och de flesta av våra material kan återvinnas igen för att bli till nya material eller produkter.

Vi erbjuder även återtag av polypropylen för återvinning till nya produkter!
Läs mer och kontakta oss för mer info.  

Behöver du rådgivning eller support i materialdjungeln? Kontakta oss så hjälper dig!

Kontakta oss

Återvunna skyltmaterial

Polypropylen BUBBEL – upp till 90% återvunnet material

Vi har flera stycken varianter av polypropylen med bubbelkärna. Materialet tillverkas av upp till 90% återvunnet material och kan sedan återvinnas till 100% efter förbrukning. Passar utmärkt som skyltmaterial. 

Läs mer

Polypropylen Skummad – upp till 30% återvunnet material 

Ecoprint är en 100% återvinningsbar skiva av skummad polypropylen med coronabehandling för utmärkta tryckresultat. Materialet är delvis tillverkat av återvunnen råvara, vilket gör den till ett oslagbart printmaterial när höga krav ställs på hållbarhet, hög printkvalitet och låg vikt.

Läs mer

Polypropylen Folier – upp till 50% återvunnet material 

Slagtålig folie med låg egenvikt. Passar utmärkt till produktförpackningar, kontors- och presentmappar, olika sorters skyltmaterial eller som fuktskydd under vitvaror. Materialet har mycket goda miljöegenskaper tack vare dess låga vikt och långa hållbarhet. Vid förbränning av PP bildas endast koldioxid och vatten. Materialet är 100% återvinningsbart.

Läs mer

Plexiglas proTerra – 90% återvunnet material 

PLEXIGLAS® proTerra är en extruderad akrylskiva tillverkad av 90% återvunnen råvara. Tack vare den höga andelen återvunnet råmaterial är PLEXIGLAS® proTerra speciellt lämpad inom butiksinredning, möbler och displaykonstruktioner, som har särskilda krav på hållbarhet. Skivorna håller mycket hög kvalitet och är enkla att bearbeta.

Läs mer

DISPA Displayskiva – återvunnen pappersskylt 

DISPA® Displayskiva av papper är ett material som passar mycket bra för kampanjskyltning. Eftersom produkten återvinns som vanligt pappersavfall lämpar den sig till ex. butikskommunikation och tillfälliga kampanjer. DISPA® har låg vikt och ger ett utmärkt tryckresultat.

Läs mer

hittar du inte vad du söker? Lugn! vi Skräddarsyr en skyltskiva till ditt projekt och dina krav 

Har du ett stort projekt kan vi hjälpa dig med vår expertis och fabriker som kan leverera material med hög återvunnet material från konsumentledet. Vi skräddarsyr efter dina behov.

Återvunna material till interiör

gophon Eco-PET kombinerar ljuddämpning och design 

Vår ljudabsorbent med tryckbara ytskick gör att du kan skapa unika och funktionella tak- och väggar. Varför ha ett trist vitt innertak i mötesrummet när du enkelt kan välja vilken design som helst? Materialet består av polyesterfiberväv som tillverkas av upp till 100% återvunnen PET från bl.a. PET-flaskor. Skivorna kan sedan återvinnas igen till 100%!

Läs mer

Ekoply – återvunnen skiva i flera färger

Skiva tillverkad av 100% återvunnen polyeten och polypropylen. EKOply är en skiva med låg vikt och hög slagtålighet vilket gör den till ett utmärkt alternativ till MDF eller plywood. EKOply tål fukt, har en god kemisk resistens och är även behandlad med ett UV-skydd. Skivan har många användningsområden.

Läs mer

Solid surface material med oändliga designmöjligheter

Solid surface är en mineralkomposit tillverkad av delvis återvunnet material. Materialet kan formas och gjutas till valfri form och finns i ett brett urval av färger. Skivorna har hygieniska och tåliga ytor som passar utmärkt både interiört och exteriört. gop är exklusiv leverantör av HI-MACS i Skandinavien. 

Läs mer

vi förenklar återvinning med återtag

Vi kan nu stolt meddela att gop erbjuder återtag av polypropylen (PP) för återvinning till nya produkter. Återtaget är en förlängning av gops pågående hållbarhetsarbete där vi har som mål att öka återvinningen av våra material. Med detta initiativ kan våra kunder nu returnera polypropylen som tidigare beställts från oss, med eller utan print. Vi säkerställer så att det returnerade materialet återvinns i Sverige och blir nya produkter.

Tillsammans gör vi skillnad – Vi är stolta över att gemensamt med er kunder nu tar ett kliv mot en hållbar framtid!

Kontakta oss och boka återtag!

Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare

 

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen