Pappersskiva

Vilket material är bäst till skyltar? Den frågan har inget rakt svar utan beror på en mängd olika faktorer och krav. Är du ute efter ett hållbart skyltmaterial som är smidigt att återvinna kan en kartong eller pappersskiva vara ett bra alternativ. Pappskivor lämpar sig utmärkt för kampanj- och butiksskyltning då materialet återvinns som vanligt pappersavfall, och kan även användas utomhus under begränsade tidsperioder.

FÖRDELAR MED PAPPERSSKIVOR 

› Utmärkta printresultat 
› Lätt att behandla med skärande verktyg  
› Perfekt till inomhuskampanjer 
› 100% återvinningsbart  

Vill du veta mer? Kontakta oss!

DISPA Displayskiva

DISPA® Displayskiva tillverkas av 100% FSC-märkt papper och passar mycket bra för kampanjskyltning. Eftersom produkten återvinns som vanligt pappersavfall lämpar den sig utmärkt till ex. butikskommunikation och tillfälliga kampanjer. DISPA® har låg vikt, håller sig plan och ger ett utmärkt tryckresultat.

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Beställ direkt i vår webbutik gop Store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.
Inlogg gop Store


Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

 

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen