Ljudabsorbent

Ljudabsorbenters huvudsakliga ändamål är att dämpa och absorbera ljud, vilket bl.a. främjar vår arbetsmiljö. Akustikplattor från gop består av polyesterfiberväv som tillverkas av 100% återvunna PET-flaskor och textiler. Materialet produceras med ett vitt ytskikt som ger utmärkta printresultat och skapar unika designmöjligheter.

Materialet är 100% återvinningsbart, har låg vikt och är enkelt att bearbeta. Vägg- och takabsorbenters huvudsakliga ändamål är att dämpa ljud och passar därför mycket bra i vanligtvis bullriga miljöer såsom gallerior, skolor och kontor.

Fördelar med ljudabsorbenter från gop:

› Tillverkad av 50% återvunna PET-flaskor och 50% återvunna textilfibrer
› Printbart ytskikt (filt eller canvas)
› Ljudabsorberande
› Förbättrar arbetsmiljön
› Lätt att bearbeta med skärande verktyg
› Låg vikt
› Vit färg för bästa möjliga printresultat
› Unika designmöjligheter
› Dokumenterade akustiska egenskaper
› Brandklassad enligt EN13501 till B-s1,d0
› 100% återvinningsbar

Vill du veta mer? Kontakta oss!

gophon eco-PET

gophon Eco-PET är en ljudabsorbent av 100% återvunnet material med mycket bra ljuddämpande egenskaper. Akustikplattorna har ett printbart ytskikt som skapar unika designmöjligheter. Skivan kan användas som ljudabsorbent på väggar i ram men även som undertakslösningar eller i skärmväggar.

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

BESTÄLL DIREKT I VÅR WEBBUTIK gop store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.

Inlogg gop Store

Till toppen