Utetak med ljusgenomsläpp för privat och kommersiell miljö

Skapa ljusgenomsläpp med tåliga plasttak särskilt utvecklade för vårt nordiska klimat. Våra utetak används i både privata och kommersiella miljöer och förhöjer utelivet på uteplatsen såväl som att de skapar en skyddande miljö med mycket ljus i offentliga sammanhang. Med ett brett sortiment av slagtåliga takskivor i olika utföranden och smarta system av tillbehör förenklar vi montering samtidigt som du kan vara säker på att du får ett stilfullt tak som håller i många år framöver.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Våra plasttak

gop skyroof – Det tåliga alternativet till glas

gop Skyroof är ett stilrent, ljust och modernt utetak med rena linjer i fina proportioner. Designen är balanserad mellan form och funktion, där de rena profilerna tillsammans med de transparenta takskivorna utgör en vacker symmetri. gop Skyroof monteras enkelt på en trästomme och är det perfekta alternativ för den som önskar en öppen och ljus taklösning med lång livslängd.

Läs mer om gop skyroof

gop Multiglas – Kanaltak med ljusgenomsläpp

Kanaltakskivorna är speciellt utvalda för vårt skandinaviska klimat. De är slagtåliga, tål snölaster och har mycket goda isolerande egenskaper. De släpper in massor av härligt ljus, men håller de skadliga UV-strålarna kvar på utsidan. Profilsystemet gör att taket kan monteras snabbt och enkelt. Kanaltaket är mycket stabilt.

Läs mer om gop multiglas

Stilrena och tåliga entrétak

Vi erbjuder ett brett sortiment av entrétak för både kommersiella och privata fastigheter. Stilrena och slagtåliga entrétak som står emot vårt skandinaviska klimat och bibehåller sitt utseende under lång tid. Med ett entrétak från gop får du en modern och kvalitativ lösning som både skyddar och förhöjer entréns utseende under många år framöver.

Läs mer om gop entrétak

korrugerad plast för öppna taklösningar med högt ljusgenomsläpp

Korrugerad plast är ett utmärkt val om du vill ha en öppen taklösning med mycket ljusinsläpp – exempelvis över altanen, carporten eller cykelskjulet – men inte ska bygga något som kräver att taket har isolerande egenskaper. Även perfekt som ljusinsläpp i ladugårdar, sporthallar och liknande.

Läs mer om korrugerad plast

inspiration plasttak

GENOMTÄNKTA TILLBEHÖR OCH DESIGN FÖR NORDISKT KLIMAT  gop Skyroof har ett smart profilsystem med förmonterade gummilister och täcklock med klickfunktion. Något som besparar tid vid montering, samtidigt som det gör utetaket tåligt nog att stå emot påfrestningar från nordiskt klimat under lång tid framöver.

DET TÅLIGA ALTERNATIVET TILL ALTANTAK AV GLAS Takskivorna i gop Skyroof är hälften så tungt och 7 gånger slagtåligare än glas. Ingen säkerhetsrisk oavsett snölast, hagel, kyla eller regn.


LJUSGENOMSLÄPP MED TAK AV KANALPLAST Våra takskivor i kanalplast ger ett behagligt ljusgenomsläpp till såväl fristående altantak som isolerade uterum och taklösningar.


BRETT SORTIMENT AV ENTRÉTAK Våra entrétak finns i en mängd former och utföranden och ger en skyddande entré för både kommersiella och privata fasader.

GOP MULTIGLAS Filtrerar bort UV-strålning. Materialet gulnar inte och du skyddas från skadlig UV-strålning.

GOP SKYROOF Högt ljusgenomsläpp. Transparenta takskivor med glaslook och 92% ljusgenomsläpp.

Vi effektiviserar era projekt

Vi identifierar rätt material till rätt plats och applikation.

Vi rekommenderar rätt infästning.

Vi säkerställer att produkterna uppfyller gällande krav.

Vi bistår med certifikat och dokumentation.

Vi optimerar och kapar material efter behov.

Vi ansvarar för projektanpassad logistik och instruktioner till montörer.

Vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Support och rådgivning genom hela projektet

Vi bidrar med expertis och rådgivning under hela projektet, från planering och materialoptimering till dokumentation, miljömärkningar och logistik. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ert projekt!

Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen