Interiör

När ytan är huvudsaken

Hitta det bästa alternativet för ditt projekt bland vårt breda sortiment av material och ytor för interiöra sammanhang. Solid surface från Meganite och akrylskivor av Plexiglas är populära designmaterial för många arkitekter och designers som arbetar med projekt inom vård, skola, hotell, restaurang och publika byggnader, men även privata miljöer. Vi erbjuder även ett brett sortiment av plana plaster som passar till en mängd olika interiöra lösningar med högt designtänk.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Våra material för interiör

Porfria och släta ytor av solid surface

Meganite är ett material av solid surface med en porfri, lättskött yta som har i princip obegränsad livslängd och som ger möjlighet att skapa effektfulla visuella intryck. Produkterna möter högt ställda krav i bostäder, i vårdsammanhang och i kommersiella miljöer. Meganite är perfekt som material för bänkskiva i kök, badrum eller som ytskikt i butiker och lokaler. Materialet går att återvinna.

Läs mer om meganite

Mångsidiga akrylskivor i plexiglas

Akryl eller Plexiglas är ett mångsidigt material som är omtyckt av många tack vare dess höga transparens, slagtålighet och UV-stabilitet. Våra akrylskivor finns i en mängd utföranden med olika egenskaper och kan anpassas till många olika sammanhang, t.ex. som butiksinredning, skyltar eller belysningsmaterial. Materialet går att återvinna.

Läs mer om Plexiglas

aluminiumkomposit för effektfulla interiörer

Plana sandwichskivor med slagtåliga ytor av aluminium och en kärna av polyeten. Konstruktionen ger ett lätt och styvt material med unika möjligheter för bearbetning och mycket bra ytor för tryck. Perfekt för kommersiella miljöer som t.ex. butiksinredning eller effektfulla detaljer i interiöra sammanhang.

Läs mer om Aluminiumkomposit

inspiration interiör

LYSANDE TAKDEKORATION AV PLEXIGLAS En ljusinstallation med 91 kantbelysta skivor av Plexiglas bidrar till en levande och effektfull handelsmiljö i gallerian Hallarna i Halmstad.

EFFEKTFULLA DETALJER AV POLYKARBONAT Den anrika möbeltillverkaren LAMMHULTS använde polykarbonat för att skapa spännande omgivningar för sina katalogbilder.


GYLLENE CATWALK Elle-galans catwalk 2015 förädlades med guldfärgad aluminiumkomposit från Dibond.


ALLT ANNAT ÄN EN GRÅTRIST KONFERENSLOKAL Exteriören till konferenssalen Galaxen ger wow-effekt för alla som kliver in i lobbyn på Quality Hotel Globe i Stockholm. Materialet till lamellkonstruktionen behövde vara både lätt och brandklassat. Valet föll på FOREX Classic. Foto: Thomas Harrysson

SIMPLICITY Raw Moon Studio utgörs av Stockholmsbaserade Robin Mustonen som designar och framställer handgjorda möbler och inredningsdetaljer. Hyllan Simplicity är en del av At Ease Collection och tillverkas av rökfärgad polykarbonat vars utseende skiftar beroende på rummets ljussättning och tid på dagen. Foto: Karl Anton Björkman

Vi effektiviserar era projekt

Vi identifierar rätt material till rätt plats och applikation.

Vi rekommenderar rätt infästning.

Vi säkerställer att produkterna uppfyller gällande krav.

Vi bistår med certifikat och dokumentation.

Vi optimerar och kapar material efter behov.

Vi ansvarar för logistik och instruktioner till montörer.

Vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Support och rådgivning genom hela projektet

Vi bidrar med expertis och rådgivning under hela projektet, från planering och materialoptimering till dokumentation, miljömärkningar och logistik. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ert projekt!

Kontakt och prover

Vi på gop finns tillgängliga för frågor och förfrågningar. Ta kontakt med vår säljavdelning!

Till toppen