Verktygsbod

Våra verktygsbodar är både underhållsfria och enkla att montera. Använd det som redskapsskjul under sommaren där du förvarar verktyg, utemöbler, gräsklippare m.m. eller som vedskjul. Med ett förråd av plåt får du ett snyggt och väderbeständigt året-runt-skydd.

gop Dawin

Detta är ett förråd som är anpassat för vårt nordiska klimat, tål snölast på upp till 100 kg/m2 med god ventilation och kan därför användas året runt. Förrådet är mycket enkelt att montera. Du får plats för både redskap och annat så som t.ex. cyklar, verktyg och utemöbler. Både profiler, väggar och tak är lackade med fem lager slitstark färg vilket gör att du inte behöver oroa dig för vare sig rost eller skrapmärken. Den robusta konstruktionen av högkvalitativt galvaniserat stål ger dig ett stabilt förråd som kommer att hålla i många år framöver.

gop Derby

Komplett förråd i färdig byggsats i två färger och flera storlekar. Tillverkad av lackerat galvaniserat stål vilket ger dig ett robust och hållbart förråd. Unik konstruktion som både underlättar monteringen och ger dig en extra hållbar och robust konstruktion. Generöst höjdutrymme och bred dörr vilket gör det lätt och enkelt att gå in och ur förrådet.

gop Ezee Shed

Komplett förråd i färdig byggsats som finns i två färger och flera storlekar. Tillverkad av lackerat galvaniserat stål vilket ger dig ett robust och hållbart förråd. Unik konstruktion som både underlättar monteringen och ger dig en extra hållbar och robust konstruktion. Generöst höjdutrymme och bred dörr vilket gör det lätt och enkelt att gå in och ur förrådet. Förrådet kommer med förberedd hänglås fäste så att du enkelt kan sätta dit ett eget hänglås.

Till toppen