Skyddsprodukter

Smarta skyddsprodukter för proffs och gör-det-själv-byggare. Ett grundligt förarbete vid byggnation och renovering är A och O för ett bra slutresultat.

Förarbetet blir så mycket bättre och enklare. Med våra skyddsprodukter skyddar  du säkert och skonsamt golv, väggar, fönster och dörrkarmar vid t.ex. byggnation, målning och renovering. Den låga vikten kombinerat med enkel montering minimerar risken för onödiga skador och främjar arbetsmiljön då våra skyddsprodukter är både lätta att bära och applicera.

gop Isocover Skyddsplast

gop Isocover är en lättviktig och stötabsorberande skyddsplast av polypropylen med kanalstruktur. Perfekt som golvskydd, väggskydd eller fönstertäckning vid t.ex byggnation, målning och renovering. Den låga vikten kombinerat med enkel montering minimerar risken för onödiga skador och främjar arbetsmiljön då den är både lätt att bära och applicera. Effektivt och hållbart alternativ till tunga masonitskivor eller sladdrig skyddspapp. Materialet är vattentåligt och kan användas som skydd både inne och utomhus. Enkel montering med vanlig byggtejp. Materialet kan både återanvändas och återvinnas.

Till toppen