Förvaringsboxar

Förvaringsboxar

Underhållsfria och väderbeständiga förvaringsboxar hjälper dig att hålla ordning och reda i din trädgård. Ställ undan cykeln med vår eleganta cykelförvaring eller packa ner dynor och solstolar i våra robusta dynboxar. Smart förvaring gör det enklare att hålla koll och skydda dina trädgårdsprylar.

Hitta återförsäljare här

gop Deckbox Harmony

gop Deckbox Harmoy är en stabil dynlåda med stort förvaringsutrymme på 570 liter. Boxen är lättmonterad och tillverkad av tålig polyeten. Här förvarar du tryggt dynor, trädgårdsverktyg eller leksaker. Tack vare den stabila konstruktionen kan Harmony Deckbox även användas som bänk.

Finns i färg: Ljusgrå

gop DeckBox Dynbox

Denna dynboxen är den perfekta förvaringen i hemmets trädgård eller nere vid sommarstugan. Med ett generöst utrymme får du enkelt plats med dynor, redskap och andra uteprylar. Dynboxen är tillverkad av galvaniserat pulverlackerat stål så du behöver inte oroa dig för rost eller underhåll. Enkel montering och lätt att flytta på vid behov.
Finns i färg: Brun och Antracit

gop Stowaway Förvaringsbox

Med gop Stowaway får du ett högkvalitativt förvaringsutrymme som håller länge. Boxen är tillverkad av galvaniserat stål med slitstark och tålig ytbehandling i åtta unika lager som ger upp till 25 års garanti mot rost. gop Stowaway är enkel att montera och konstruerad för att ge en säker och hållbar plats för förvaring.

gop Storeguard Förvaringsbox

Med gop Storeguard får du ett högkvalitativt förvaringsutrymme som håller länge. Boxen är tillverkad av galvaniserat stål med slitstark och tålig ytbehandling i åtta unika lager som ger upp till 25 års garanti mot rost. gop Storeguard är enkel att montera och konstruerad för att ge en säker och hållbar plats för förvaring.

gop BicycleStore Förvaringsbox

gop Bicycle Store är en robust förvaringsbox som skyddar dina cyklar och fungerar som ett snyggt och behändigt cykelgarage. Med åtta lager av stryktålig ytbehandling på det galvaniserade stålet behöver du inte oroa dig för slitage eller underhåll. Unik luckdesign som gör det enkelt att lyfta i och ur det du förvarar.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen