Fasad

Smarta och hållbara produkter inom fasad och väggbeklädnad. Kompletta fasadsystem för både privata och kommersiella fastigheter.

Fundermax

Max Compact Exterior är ett högtryckslaminat (HPL) från Fundermax som klarar de flesta utmaningarna för ventilerade fasader. Produkten har mycket hög kvalitet och designvalen är många. Laminatet är extremt slagtåligt, lätt att montera och UV-impregnerat för lång hållbarhet. Materialet går att återvinna.

Rodeca

Rodeca fasad är ett komplett system av kanalplast med tillhörande profiler, fästelement, packningar och tejper. Panelerna är tillverkade av polykarbonat och har en mycket god isolerande förmåga. Systemet lämpar sig som ytterväggsfasad i både privata och kommersiella fastigheter. Materialet släpper igenom mycket ljus samtidigt som det isolerar väl och filtrerar bort UV-strålning.

Rodeca

StacBond

StacBond är ett skivmaterial av aluminiumkomposit för klädnad av bland annat fasader, dörrar eller fönster. Skivan består av en kärna av polyeten eller mineral som är täckt på båda sidor av en lackerad 0,5 mm tjock aluminiumskiva. StacBond levereras även med ett komplett upphängningssystem anpassat efter det aktuella projektet.

Stacbond
Till toppen