Fasad

Smarta och hållbara lösningar för fasad och väggbeklädnad. I vårt sortiment av kompletta fasadsystem för både privata och kommersiella fastigheter hittar du kanalplast för ljusgenomsläpp, högtryckslaminat och aluminiumkomposit. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi hög kvalitet och ett varierat utbud med fokus på design och stora möjligheter när det gäller visuella uttryck. Max Compact Exterior och StacBond är flera arkitekters nya favoritmaterial tack vare unika designmöjligheter och smarta upphängningssystem. Med kanalplast från Rodeca kan du skapa fantastiska miljöer med naturligt ljusgenomsläpp.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS!

Fundermax Högtryckslaminat Fasadskivor

Fundermax Max Compact Exterior är ett högtryckslaminat (HPL) från Fundermax som klarar de flesta utmaningarna för ventilerade fasader. Fasadskivorna har mycket hög kvalitet och designvalen är många. Laminatet är extremt slagtåligt, lätt att montera och UV-impregnerat för lång hållbarhet. Fundermax erbjuder 10 års garanti och laminatet är väderbeständigt, repas inte och tål lösningsmedel. Materialet tillverkas delvis av återvunnet råmaterial och går att återvinna.

Rodeca Fasadsystem Kanalplast

Rodeca tillhandahåller ett komplett system av kanalplast med tillhörande profiler, fästelement, packningar och tejper. Panelerna är tillverkade av polykarbonat och har en mycket god isolerande förmåga. Systemet lämpar sig som ytterväggsfasad i både privata och kommersiella fastigheter. Materialet släpper igenom mycket ljus samtidigt som det isolerar väl och filtrerar bort UV-strålning.

Rodeca

StacBond Fasadskivor Aluminiumkomposit

StacBond är ett skivmaterial av aluminiumkomposit för klädnad av bland annat fasader och dörrar. Skivan består av en kärna av polyeten eller mineral som är täckt på båda sidor av en lackerad 0,5 mm tjock aluminiumplåt. StacBond levereras även med ett komplett upphängningssystem anpassat efter det aktuella projektet.

Stacbond

För ett skönare uteliv

ÅTERFÖRSÄLJARE BYGG & TRÄDGÅRD

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

KUNDANPASSADE FORMAT DIREKT FRÅN SÅGEN

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen