Altantak

Altantak

Här hittar du underhållsfria och kompletta altantak till din uteplats

Den egna uteplatsen ligger många varmt om hjärtat, en plats där man kan njuta av sol och värme under ett svalkande altantak. Våra kompletta altantak är både snygga, enkla att montera och underhållsfria. Våra kompletta altantak kommer i flera bredder och färger vilket gör det enkelt att hitta ett altantak som passar för just din uteplats. Altantaken kräver minimalt underhåll och är anpassade för vårt nordiska klimat. Takskivorna av slagtålig polykarbonat skyddar mot regn och snö samtidigt som den stabila aluminiumkonstruktionen är helt rostbeständig. Våra altantak är enkla och montera och underhållsfria.

gop Olympia

Komplett altantak med kanalplasttak och stomme av pulverlackerat aluminium. Snabb och enkelt gör-det-själv montering och minimalt underhåll. Takskivor av slagtålig 16 mm polykarbonat med kanalkonstruktion och 100 % UV-skydd. Robust rostbeständig pulverlackerad aluminumkonstruktion (8 x 8 cm aluminiumstommar) med galvaniserade stålbeslag. Taket ger ett behagligt ljusinsläpp och har inbyggda rännor som leder bort regnvatten. Anpassa gop Olympia efter dina behov genom att ändra det justerbara takets höjd och de flyttbara stolparna. gop Olympia finns tillgänglig i grå och vit stomme samt i flera olika längder.

gop Feria

Stilrent och komplett altantak i elegant design som passar till de flesta altaner och uteplatser och tillämpar sig även som carport och andra användningsområden då taket kan erbjudas i en mängd olika längder. Takskivor av slagtålig 8 mm polykarbonat med kanalkonstruktion och 100 % UV-skydd. Stabil rostbeständig pulverlackerad aluminumkonstruktion med galvaniserade stålbeslag. gop Feria är enkelt att montera då taksivorna klickas fast i profilerna. Taket ger ett behagligt ljusinsläpp och har inbyggda rännor som leder bort regnvatten. Taket kräver minimalt underhåll.

Till toppen